Traineeship Opportunity for Students at SDG House Amsterdam!

Traineeship Opportunity for Students at SDG House Amsterdam!

Beste SIB Groningen 

Ik mail namens het SDG house – een community van experts, entrepeneurs en NGO’s die samen werken om de 17 Sustainable Development Goals van de VN te behalen. 
 
Het SDG house heeft dit jaar zijn allereerste SDG traineeship opgericht, een programma om jongeren kennis te laten maken, en ervaring te bieden met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen dan ook worden opgeleid tot ware SDG-professionals’. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren. Ook worden de trainees onderdeel van een alumnivereniging en bieden wij ze gedurende het traject inspirerende sessies en webinars aan op het brede terrein van duurzaamheid en sociale inclusie. Naast concrete werkervaring zijn er ook inhoudelijke sessies op het vlak van de SDG’s. Kortom, een uniek traject om meer kennis op te doen en een beeld te krijgen hoe je duurzaamheid integreert in een toekomstige baan.  
 
Waarom ik dan nu mail?  
Ik denk dat dit traineeship en SIB veel overeenkomsten hebben, en het zou dan ook geweldig zijn als jullie je warme contacten en achterban kunnen informeren om zo aandacht en interesse te genereren voor dit unieke SDG traineeship; een gezamenlijke eerste stap naar versnelling op de SDG’s.   
 
Hoe kunt u helpen? 

·       We hebben een aantal socials die jullie op jullie kanalen kunnen delen. Deze vind je hier.  

·       Ook hebben we een aantal teksten die jullie kunnen gebruiken voor de social media posts, die vind je hier.  

·       Uiteraard is het ook helemaal oke als jullie een eigen post maken, daarvoor zijn materialen zoals logo’s en dergelijke van ons hier te vinden.  

·       Mochten jullie het in een eventuele nieuwsbrief mee willen nemen, dan zou dat ontzettend fijn zijn! Hier kunnen jullie in ieder geval inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
 

Overige informatie 
Uiteraard raden wij aan een kijkje te nemen op onze Website en ons te volgen op LinkedInFacebookInstagram en Twitter.  
 

Ik hoor graag of jullie hierin geïnteresseerd zijn en of jullie iets kunnen delen, en beantwoord met veel plezier eventuele vragen! 

Enthousiaste groet, 
Daniel Buwalda 
SDG House Amsterdam 

Interested in the SIB?

Leave your email address and we'll send you some more information! Just one email, no strings attached.

SIB-Groningen.nl makes use of functional and analytical cookies. If you continue to use our site, we’ll assume that you’re okay with this.