internship positions at partos

internship positions at partos

Stage communicatie en beeldvorming bij Partos – Partos

Partos is op zoek naar een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling communicatie en beeldvorming. 

Partos is de branchevereniging voor NGOs die werkzaam zijn in de ontwikkelingssamenwerkingsector in Nederland. De vereniging behartigt de belangen van ongeveer 100 Nederlandse ontwikkelingsorganisaties die actief zijn op het terrein van armoedebestrijding, humanitaire hulpverlening, mensenrechten en duurzame ontwikkeling.

Als stagiair(e) Communicatie en beeldvorming maak je deel uit van een klein communicatieteam. Je ondersteunt in de dagelijkse communicatiewerkzaamheden, maar krijgt ook de verantwoordelijkheid voor eigen projecten. Hierbij ligt de focus op het uitdragen van de impact en resultaten van ontwikkelingssamenwerking, het delen van kennis en ervaringen binnen de sector en samenwerking op het gebied van constructieve communicatie. Kom je stage lopen bij Partos, dan kom je terecht in een enthousiast team waarin hard wordt gewerkt!

Solliciteren kan tot uiterlijk 9 januari 2022 door je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@partos.nl t.a.v. Sera Koolmees te sturen.

Klik hier voor meer informatie over de stage.

Interested in the SIB?

Leave your email address and we'll send you some more information! Just one email, no strings attached.

SIB-Groningen.nl makes use of functional and analytical cookies. If you continue to use our site, we’ll assume that you’re okay with this.